Instagram Gizli Hesap Görme Sitesi – Hepsi Çalışıyor ✔️

Gizlenmiş instagram hesabını görmek hiç bu kadar kolay olmamıştır.Gerçekte böyle bir şey var mı?Gerçekten görünüyor mu?Evet var,görünüyor.Bugün sizlere %100 çalışan instagram gizli hesap görme sitesi hakkında bilgi vereceğiz.Bunun için birden fazla site var.Şimdi sizlere bu sitelerden bir kaç örnek vereceğiz.Öncelikle şunu yapmanızı öneriyoruz; Bu sitelere kesinlikle kendi kişisel hesabınızla giriş yapmayın.Eğer mümkünse fake bir hesap açıp bu hesap ile sisteme giriş yapın.Peki bu sitelere giriş yaptıktan sonra hesabınıza neler oluyor?

Instagram Gizli Hesap Görme ?

Instagram gizli hesap görme için sizden para teklif edenler bile olacaktır.Ama lütfen bunlara kulak asmayın.Şimdi anlatacağım sitelerle birlikte sizde Instagram’da gizli profilleri rahatlıkla görüntüleyebileceksiniz.Size vereceğimiz sitelerin hepsi ücretsiz.Biliyorsunuz ki Instagramda sadece takip ettiğimiz hesapların veya profili herkese açık olan hesapların gönderİlerini görebiliriz.Şimdi size sanki bu hesap arkadaşınızmış gibi gizli dahi olsa hesabı görebileceksiniz.

Instagram gizli hesap görme siteleri çalışıyor mu, çalışmıyor mu? Nasıl çalışıyor? Çalışırken arka planda hesabınıza neler oluyor? Başımıza bir iş gelir mi?

Bunların hepsine cevap vermeden önce dilerseniz instagram gizli hesap nedir ona bir bakalım.

Gizli Instagram hesabı ne demek?

Bazen kullanıcılar Instagram’da rahatsız edilmek istemez.Bazen de fotoğraflarını veya gönderilerini takipçilerinin dışında kimsenin görmesini istemez.İşte bu olaya instagram gizli hesap deniliyor.

Peki Instagram hesabımızı nasıl gizliye alırız?

Bunun için altta ki adımları uygulayabilirsiniz.

Bunun için öncelikle Instagram uygulamasını açıyoruz.Adım adım Ayarlar>Gizlilik>Hesap Gizliliği bu bölümden butonu aktif hale getirerek hesabımızı gizliye alabiliriz.

Birinin gizli Instagram hesabını nasıl görürüz? ?

Bazen bir arkadaşımızın veya eski sevgilimizin hesabını görüntülemek isteyebiliriz.Peki bu hesap gizliye ne yapacağız?? İşte şimdi size “birinin gizli Instagram hesabını nasıl görürüz” sorusuna cevap vereceğiz.? Aslında tek yapmanız alt tarafda vereceğimiz web sitelerine yan hesabınız ile giriş yapmanız ve daha sonra ilgili kullanıcının yani hangi profili görüntülemek istiyorsak o profilin kullanıcı adını girmemiz olacaktır.

İnstagram da gizli bir profili görmek istiyorsanız bunu çeşitli siteler aracılığı ile yapmak mümkün. İlk olarak cihazınızdan arama motoruna girerek “instagram gizli hesap görme” şeklinde aratma yapmalısınız. Arama sonucunuzda karşınıza bu işlemi yapmak için kullanacağınız siteler çıkacaktır. Örneğin, Lili – app ve igmoods gibi siteler bu işlemi yapmanız için uygun olacaktır. Siteye girdikten sonra, site sizden instagram hesabınız ile giriş yapmanızı ister. Giriş yaptıktan sonra görmek istediğiniz profilin kullanıcı adını aratmanız yeterli olacaktır. Daha sonra profil ve profil içeriği karşınıza çıkacaktır. Ancak bu tarz sitelerde görüntüleme limiti olabiliyor yani gün içerisinde istediğiniz kadar profile bakamazsınız. Ayrıca siteye girdiğinizde sizden instagram hesabınız ile giriş yapmanızı istediğinde ve giriş yaptığınızda sizin instagram bilgilerinizi site kullanabilir. Yani bu işlemi yapacaksanız fake bir hesap ile giriş yaparak yapmanız daha sağlıklı olacaktır. Şunu da unutmayınız ki gizli hesap görme işlemi her profil için olmuyor

Takip Etmeden Profili Görme ?

Bazen de görüntülemek istediğimiz profil bizi arkadaşlıktan çıkarmış olabilir.Hiç dert etmeyin ?.Size anlatacağımız bu yöntem ile birlikte sizi takipten çıkarsa bile profili görüntüleyebileceksiniz.Üstelik bu profili anonim olarak görüntüleyeceksiniz.Evet yanlış okumadınız.”Takip etmeden profili kapalı olsa dahi görebileceksiniz.”

Şimdi geçelim takip etmeden bir profili nasıl görebiliriz sorusunun cevabına.

Instagram Gizli Profil Görme Sitesi ?

Instagram günümüzde fazlasıyla popüler olmaya başladı.Fakat bazı durumlarda hesabımızı gizliye alabiliriz.Ve bazı durumlarda da bu gizli hesapları görüntülemek isteyebiliriz.Şimdi sizlere Instagram gizli profil görme sitesi başlığı altında bu sitelerden örnekler vereceğiz.Hem de karşı taraf bunun hiç farkında olmadan bu işlemleri yapacaksınız.Peki bu siteler ne kadar güvenilir?Bu sitelere giriş yaptıktan sonra FBI bizi götürür mü ? ? Şimdi bu sorulara tek tek cevap vereceğiz.

Öncelikle hiç korkunuz olmasın.Kimse size gizli profili görüntülemek istediğiniz için sorguya çekmez.Ama bu siteleri kullanmadan önce lütfen yukarıda ki söylediklerimizi dikkate alın.Bu sitelere kesinlikle kendi kişisel hesabınızla giriş yapmayı denemeyin.Bir anda hesabınız gümleyebilir.? Hadi geçelim bu siteleri analiz etmeye..

Postegro

Listemizin ilk sırasında herkesin de tahmin edeceği gibi postegro bulunuyor.Postegroya giriş yaptığınız sizi yukarıda ki gibi bir arayüz karşılıyor.Kullanımı da oldukça basittir.Dilerseniz apk dosyasını da indirerek bu uygulamayı android telefonlarınızdan kullanabilirsiniz.Bu sitenin ücretli özellikleri de var.Fakat gizli profil görme tamamen ücretsizdir.

Üstelik bu site ile birlikte kullanıcıların profil resmini ve attığı storyleri de görebileceksiniz.Bazıları size postegro veya başka bir site ile birlikte profiline bakanları görüntüleyebileceğini söylüyor.Böyle bir şey kesinlikle söz konusu değildir.

Bestwhozi

Şimdi de bir diğer instagram gizli hesap görme sitesi olan bestwhoziyi inceleyelim.Sitenin arayüzü oldukça hoş duruyor.Ama şunu söylemeden de geçmeyelim ?.Eğer bir ürün bedavaysa o ürün sizsiniz.Burda demek istediğimiz bu siteler sizin hesabınıza giriş yapabilir.O yüzden defalarca uyarıyorum;

Kişisel hesabınızla giriş yapmayın.

Bestwhozi 2022 itibariyle maalesef Türkiye’ye kısıtlı durumda.Bu siteyi kullanmak için vpn kullanmanız gerekiyor.Ben bunun için size Browsec VPN – Free VPN for Chrome öneriyorum.Oldukça hızlı olan bu vpn ile bu siteye giriş yapabilirsiniz.Yine bu site ile birlikte kullanıcının profilini görüntüleyip hikayelerini ve gönderilerini de kaydedebileceksiniz.Üstelik bunun da android sürümü mevcut.Android cihazlar için de bu uygulamayı kullanabilirsiniz.

Ghostegro

Yine instagram gizli hesap görme konusunda popüler olan Ghostegro sitesini anlatacağız.Maalesef bu siteye erişimde Türkiye’ye kısıtlanmış durumda.Bunun için size yukarıda önerdiğimiz vpn kullanarak sisteme giriş yapabilirsiniz.Bu sitede ihtiyaçlarınızın neredeyse tamamını karşılayabileceksiniz.Bu sitelere giriş yaparken zaten gizlilik sözleşmesini onaylayarak giriş yapıyorsunuz.O yüzden fake bir hesap ile giriş yapmanızı öneriyoruz.Yine bu site ile birlikte gizli olan profilleri sizin olduğunuz belli olmadan görebileceksiniz.Görüntülemek istediğiniz kullanıcı adını girin ve anonim olarak bu profili görüntüleyin.

IGLookup

Listemizin dördüncü sırasında bulunan IGLookup neyse ki 26 Haziran 2022 tarihi itibariyle ülkemizde vpn gerektirmeden kullanılabiliyor.Fakat sitenin arayüzü İngilizce.Bunun için sağ üst taraftan sayfayı Türkçe diline çevir diyebilirsiniz.Böylelikle zorlanmadan bu siteyi de kullanabileceksiniz.Uygulama ücretsiz olarak kullanılabilir ve kullanıcıların gizli hesaplarını anonim olarak görüntüleyebilirsiniz.

Private Instagram Viewer

Listemizin dördüncü sırasında bulunan IGLookup neyse ki 26 Haziran 2022 tarihi itibariyle ülkemizde vpn gerektirmeden kullanılabiliyor.Fakat sitenin arayüzü İngilizce.Bunun için sağ üst taraftan sayfayı Türkçe diline çevir diyebilirsiniz.Böylelikle zorlanmadan bu siteyi de kullanabileceksiniz.Uygulama ücretsiz olarak kullanılabilir ve kullanıcıların gizli hesaplarını anonim olarak görüntüleyebilirsiniz.

Private Instagram Viewer

Yine hiç bir ücret ödemeden ücretsiz kullanacağınız Instalooker sitesinden bahsedelim.Adından da anlaşılacağı üzere instagram profillerini görüntüleyebileceksiniz.Yine bu uygulama ile birlikte kullanıcının fotoğraflarını ve hikayelerini ücretsiz bir şekilde görüntüleyebileceksiniz.

Image Rocket

Şimdi de listemizin son sırasında bulunan yabancı ülkelerde oldukça popüler olan image rocket sitesinden bahsedeceğiz.Eğer Instagram hesabıyla giriş yapmadan bir profili görüntülemek istiyorsanız bu site tam size göre.Tek yapmanız gereken görüntülemek istediğiniz hesabın kullanıcı adını ilgili kutucuğa yazmak olacaktır.Üstelik bu site bu kategoride kendinin en iyisi olduğunu idda ediyor.Sanırım haksız da sayılmaz.

Instagram Gizli Hesap Görme Siteleri Güvenli Mi?

Size yukarıda ki gizli profilleri ücretsiz görebileceğiniz sitelerden bahsettik.Peki bu Instagram gizli hesap görme siteleri güvenli mi? Ne kadar güvenilir?

Bahsettiğimiz sitelere kişisel hesabınız ile değil de fake yani yan hesapla giriş yaptığınızda herhangi bir sorun teşkil etmeyecektir.Yan hesabınız yoksa hemen Instagram’a gidin ve yeni bir profil oluşturun.Sonuçta bu sitelere girerken kullanıcı adınız ve şifreniz ile giriş yapıyorsunuz.Ne olur ne olmaz.?

Hesabınızı risk etmek istemiyorsanız temiz bir fake hesap kullanılmayan hesap açın ve sitelere bu bilgiler ile giriş yapın.Sonra hesabım ele geçirildi diye sızlanmayın ? 

Her site için aynı yorumu yapamayız fakat bu sitelerin %70’den fazlası pek de güvenilir değil. Bu siteler sizin kullanıcı bilgilerinizi tutabilir.

Instagram Gizli Hesap Görme Uygulaması ✈️

Bazen bir bilgisayarımız olmayabilir.Telefondan da gizli profili görüntülemek isteyebiliriz.İşte şimdi size Instagram gizli hesap görme uygulaması başlığı altında bu uygulamalardan bir kaçına örnek vereceğiz.Üstelik bu uygulamaları hem android hem de iOS cihazlarınızdan kullanabileceksiniz.Bu uygulamalar ile birlikte kullanıcının sadece gönderilerini değil hikayelerini de görüntüleyebileceksiniz.Böylelikle gizli profiller sizin için de artık problem olmayacak.

Scout

Şimdi size ilk olarak Scout uygulamasından bahsedelim.Bu uygulama gizli profilleri görüntüleme konusunda bir numara diyebiliriz.Biz de zaten o yüzden ilk olarak bunu örnek vermek istedik.Fakat şöyle bir problem var:“Uygulama şu anda mağazada yayında değil.O yüzden buraya tıklayarak apk dosyasını cihazınıza kurabilirsiniz. “Uygulamaya yan hesabınız ile giriş yaptıktan sonra profilini görüntülemek istediğiniz hesabın kullanıcı adını yazarak ilerliyorsunuz.

LiLi

Eminim gizli profil görüntülemek isteyen kullanıcıların bir çoğu liliyi çok iyi biliyordur.Gizli profilleri göstermede en iyi uygulamalardan biri olan liliyi kullanmak ücretsiz.Burda da tek yapmanız gereken hesabınız ile giriş yapıp hangi gizli profili görüntülemek istiyorsanız onun kullanıcı adını girmeniz.Maalesef lili uygulamasının iOS sürümü mevcut değil.Android sürümünü ise buradan indirebilirsiniz.

Ghostegro

Gizli hesap görme konusunda yine en iyi uygulamarın arasında yer alan ghostegro güvenilirliği ile de ön plana çıkıyor.Kullanımı oldukça basit olan bu uygulamayı android cihazına kurarak kullanabilirsiniz.Maalesef bunun da iOS versiyonu bulunmamaktadır.Ama dilerseniz web sitesine giriş yaparak da bu siteyi kullanabilirsiniz.

GHOSTY

Gizli Instagram hesaplarını tarihe gömen ghosty oldukça iddaalı bir uygulama.Instagram gizli hesap görme konusunda oldukça popüler olan bu uygulamanın şu anda Play Store’da aktif bir uygulaması bulunmuyor.Dilerseniz buradan telefonunuza uygulamayı kurarak kullanabilirsiniz.iOS kullanıcılarına müjde.Uygulama şu anda yayında.Hemen uygulamayı buradan telefonuna kurarak gizli profilleri görüntüleyebilirsin.Geliştiriciler uygulamayı sürekli güncel tutarak popüler kalmasını sağlıyor.

Ee taii ki postegroyu es geçmek olmazdı.Sonuçta günümüzde en çok bilinen uygulamarın başında gelen postegro iOS kullanıcıları için muhteşem bir nimet ?.

Çünkü 26 Haziran 2022 tarihi itibariyle yayında olan Postegro’yu hemen buradan indirebilirsin.Belki de kendisi instagram gizli hesap görme konusunda en çok kullanılan uygulamadır.Nedeni ise eksiksiz çalışması.

Instagram Gizli Hesabı Görüntülerken Karşıda ki Anlar Mı?

Böyle bir şey söz konusu değildir.Eğer gerçekten stalker olmak istiyorsanız zaten fake bir hesap ile bu işlemleri yapmanızı öneriyoruz.

Karşı tarafa bildirim gitmesi mümkün değildir.

Instagram Gizli Hesap Takipçi Görme ?

Yukarıda bahsettiğimiz yöntemlerle birlikte artık instagram gizli hesap konusu tarih oluyor diyebiliriz ?.Tabii Instagram bunlara yakın zamanda bir önlem de alabilir.Bu uygulamarın sonuçta garantisi yok.Kullanıcıların aklında ki bir diğer soru ise Instagram Gizli Hesap Takipçi Görme nasıl oluyor? Çok basit.

Hemen anlatalım.

Yukarıda bahsettiğimiz site veya uygulamalardan herhangi birine giriş yaparak hangi gizli hesabın takipçilerini görmek istiyorsanız onun kullanıcı adını yazmanız yeterli olacaktır.Bu uygulamar veya siteler o gizli profillerin aynı zamanda takipçilerini de görüntülemenizi sağlar.

instagram Gizli Hesap Görme – Videolu Anlatım

Instagram gizli hesap görme konusunda hala sıkıntı yaşıyorsanız aşağıda ki videoyu dikkatlice ve sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim.

SIK SORULAN SORULAR

Hesabıma bir şey olur mu?

Yukarıda da belirttiğimiz gibi bu siteler sizin kullanıcı bilgileriniz ile sisteme giriş yapıyor.Her ihtimale karşı yan hesapla sisteme giriş yapın.

Bu siteler güvenilir mi?

Maalesef bu sitelerin tamamen güvenilir olduğunu söyleyemeyiz.

Karşı da ki hesabına baktığımı anlar mı?

Yukarıda da söylediğimiz gibi böyle bir şey söz konusu değildir.Yani içiniz rahat olsun.

Instagram Profiline Baktığım kişi bunu anlayabilir mi?

Yan hesap ile bu uygulamalara giriş yaptığınızda karşıda ki kullanıcı hiç bir şekilde sizin onun profiline baktığınızı anlayamaz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *